♥ Uw foto’s – onze missie ♥

FotoQuelle is nu MyKlixx. Er verandert niets voor jou. Je krijgt dezelfde kwaliteit tegen dezelfde prijzen.Uiteraard blijven uw inloggegevens voor onze site hetzelfde.

€ 5 korting op bestellingen van € 15 of meer OF vanaf een warde van € 30 € 10 korting. Kortingscode NIEUW5_2022 of NIEUW10_2022

Bij DigiFoto zijn we verheugd dat u onze website bezoekt en danken u voor uw interesse in ons bedrijf, onze producten en diensten. Het is belangrijk voor ons dat uw gegevens worden beschermd wanneer u onze website bezoekt. Wij verzamelen, verwerken en gebruiken persoonlijke informatie via onze website in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving, waaronder de Basis Verordening Gegevensbescherming (EU) 2016/679 (DSGVO).

U kunt deze verklaring op elk moment downloaden en / of afdrukken

  1. Verantwoordelijk
    Verantwoordelijke partij voor de persoonlijke informatie die wordt verzameld via deze website, DigiFoto BV, Laan van de Leeuw 18, 7324 BD Apeldoorn ( “DigiFoto”). Telefoon: 0031 2000 123 of Mail: verkoop@digifoto24.com

Meer informatie is te vinden op onze website.

  1. SOpslag en verwerking van persoonlijke gegevens
    Kortom, u kunt onze website bezoeken en gebruiken zonder ons uw naam te geven. We hebben geen registratie nodig. Zonder verdere informatie van u opslaan en verwerken alleen bepaalde technische informatie, zoals de naam van uw internet service provider, de website van waaruit u kwam naar ons toe, en u onze website pagina’s te bezoeken. Deze informatie is alleen bedoeld om onze website te kunnen aanbieden. Deze gegevens worden ook geanalyseerd voor statistische doeleinden, waardoor u als individuele gebruiker anoniem blijft.

Wij verwerken uw persoonlijke gegevens op basis van de toestemming, uitvoering van een overeenkomst of voor hun eigen legitieme belangen noodzakelijk, vooral op uw vragen te beantwoorden en aan te passen of om onze Internet aanbiedingen, producten en diensten om uw belangen te verbeteren (art. 6, § 1 (a), (b) en (f) DSGVO).

Persoonlijke gegevens worden alleen opgeslagen als u ons met deze informatie, bijvoorbeeld om te registreren voor gepersonaliseerde diensten en slechts verwerkt om deze gepersonaliseerde diensten te verlenen of om uw verzoeken en gebruikt te verwerken.

Bovendien kunnen we uw gegevens voor reclame en marktonderzoek doeleinden of voor vraaggerichte dienstverlening als onderdeel van gepersonaliseerde diensten en het gebruik, verwerken, tenzij u uw toestemming heeft gegeven om dit te doen. Met uw toestemming, kunnen we de informatie die u wilde in een gebruikersprofiel om te slaan om u specifiek zijn toegesneden op uw gegevens (bijvoorbeeld in de vorm van een nieuwsbrief of andere promotionele uitingen) tijdens uw bezoek aan onze sites. U kunt uw toestemming voor de toekomst op elk gewenst moment intrekken.

Als u gepersonaliseerde services gebruikt, slaan we de persoonlijke gegevens op die nodig zijn voor de service gedurende de duur van uw registratie en daarna, zoals vereist of toegestaan ​​door de wet. We zullen uw informatie delen met Fujifilm-bedrijven die met ons zijn gelieerd, voor zover nodig om uw vragen te beantwoorden of om de service te verlenen. We kunnen ook vragen over onze producten of diensten indienen bij de juiste dealer die verantwoordelijk is voor de product- of servicecategorie en -regio.

  1. Gebruik van onze fotoservice
    Wij verzamelen persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt bij het plaatsen van een bestelling, wanneer u contact met ons opneemt of bij het maken van een klantaccount in verband met het gebruik van onze webshop. Het type gegevens dat we verzamelen, resulteert uit de gegevensinvoervelden en de uploadfuncties (zoals plug-ins voor sociale media) op onze website. Afhankelijk van de gebruikte interfaces, is uw toestemming vereist om de uploadfunctie te gebruiken. De uploadfunctie kan links naar andere websites bevatten. We geven voor de juiste soorten velden en bestanden aan of de verstrekte informatie vrijwillig of noodzakelijk is voor het gebruik van onze services.

Wanneer u een klantaccount aanmaakt, verzamelen wij meestal uw naam, e-mailadres en wachtwoord. Bovendien moet uw adres, inclusief het factuur- en afleveradres, worden ingevoerd in uw klantaccount. Bij het plaatsen van een bestelling, we verzamelen gegevens over uw geselecteerde producten, de bijbehorende prijsinformatie, beeldbestanden, informatie over de gift opties, informatie over adressen van derden alle aan de levering doeleinden u gebruikt coupons, uw factuur- en verzendadres en geselecteerde betalingswijze en verzendmethode. In verband met de uitvoering van orders registreren we met name informatie over betaling, aflevering en retouren. Om onze nieuwsbrief of andere marketingcommunicatie te ontvangen, moet u uw e-mailadres invoeren. We verzamelen en gebruiken ook informatie met betrekking tot de bevestiging van uw nieuwsbrief (en) en het gebruik van onze informatiediensten. In verband met onze klantenservice kunnen we aanvullende informatie verzamelen en gebruiken met betrekking tot verzoeken van u en hun verwerking door ons, inclusief eventuele correspondentie hierover.

Wir verwenden die von Ihnen übermittelten Informationen zur Bearbeitung Ihrer Bestellung und Beantwortung sonstiger Anfragen. Nach vollständiger Erfüllung des Vertrags werden Ihre Daten bis zum Ablauf der nach geltendem Steuer- und Handelsrecht anzuwendenden gesetzlichen Verwahrungsfristen gespeichert. Ihre personenbezogenen Daten werden nur dann für andere Zwecke verwendet, wenn Sie Ihre Einwilligung zur Verwendung Ihrer personenbezogenen Daten gegeben haben, wenn wir befugt oder verpflichtet sind, Ihre personenbezogenen Daten für behördliche Zwecke zu verwenden, oder wenn wir uns das Recht zur Verwendung Ihrer personenbezogenen Daten im Einklang mit geltendem Recht und wie unten näher dargelegt vorbehalten haben.

Wij gebruiken de informatie die u verstrekt om uw bestelling te verwerken en te reageren op andere verzoeken. Na volledige naleving van het contract worden uw gegevens bewaard tot het verstrijken van de wettelijke bewaartermijnen die van toepassing zijn onder het toepasselijke belasting- en handelsrecht. Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor andere doeleinden als u uw toestemming om uw persoonlijke gegevens te gebruiken hebben gegeven als we een vergunning hebben of verplicht om uw persoonlijke gegevens te gebruiken voor wettelijke doeleinden, of als we het recht om uw persoonlijke gegevens te gebruiken in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en zoals hieronder verder gespecificeerd.

Als u een klantaccount hebt aangemaakt, slaan wij uw gegevens op zolang u uw klantaccount behoudt. U kunt uw klantaccount altijd annuleren. Stuur ons een bericht naar de onderstaande contactpunten. In het geval van annulering van uw account, slaan we de relevante gegevens alleen voor zover toegestaan ​​door de wet of verplicht om een ​​contract of na te komen. Als onderdeel van uw klantaccount kunt u uw contactgegevens beheren en uw huidige en eerdere bestellingen bekijken (indien aanwezig). Bewaar uw toegangsgegevens vertrouwelijk en geef uw wachtwoord niet door aan derden. Wij zijn niet aansprakelijk voor misbruik van uw wachtwoord, voor zover het niet door ons is veroorzaakt. Zolang u zich niet afmeldt, blijft u ingelogd op onze website. Hiermee kunt u onze website en de verschillende functies gebruiken zonder opnieuw in te loggen. Als u uw persoonlijke gegevens wijzigt of een bestelling wilt plaatsen, wordt u gevraagd uw wachtwoord opnieuw in te voeren. Sluit uw browser aan het einde van de sessie, vooral als derden toegang hebben tot uw computer. Als u leert of vermoedt dat een derde partij ongeautoriseerde toegang heeft verkregen tot uw toegangsgegevens of uw account heeft gebruikt, wijzigt u uw wachtwoord onmiddellijk en informeert u ons per e-mail.

3.2 Gegevensoverdracht voor de uitvoering van een contract
Om onze contractuele verplichtingen na te komen, kunnen we een derde partij die de bestelde namens ons goederen produceert in dienst hebben, en zonodig doen voor dat product gegevens aan de derde partij. Deze derde partij zal onderworpen zijn aan contractueel strikte verplichtingen om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming in zijn hoedanigheid van onze verwerker. We dragen ook bepaalde gegevens over van u naar de koerier die voor de levering is geselecteerd, voor zover dit nodig is voor de levering van de goederen aan u of een derde partij die door u is genoemd. Afhankelijk van de payment service provider die u hebt gekozen tijdens het bestelproces, bieden we bepaalde persoonlijke informatie aan deze service providers, voor zover dit nodig is voor de verwerking van betalingen. De geselecteerde betalingsdienstaanbieder kan ook bepaalde gegevens verzamelen, vooral als u een account bij die serviceprovider hebt geopend of geopend. In een dergelijk geval moet u registreren tijdens het bestelproces de payment service provider, of log in met uw toegang tot of uw account. We hebben geen toegang tot uw account bij een externe partij of de bijbehorende toegangsgegevens. De respectieve algemene voorwaarden en het privacybeleid van de betalingsdienstaanbieder zijn van toepassing op de verwerking van betalingen.

3.3 Kredietcontrole en credit score
Wij voeren zelf geen kredietcontrole uit en gebruiken onze eigen creditscoring niet. Creditcontroles en credit scoring kunnen echter worden uitgevoerd door de betalingsdienstaanbieders die u tijdens het bestelproces selecteert. De respectieve contract- en gegevensbeschermingsvoorwaarden van de betalingsdienstaanbieder zijn van toepassing op de betalingsverwerking.

3.4 Overdracht aan autoriteiten
Elke overdracht van uw persoonlijke gegevens aan overheidsinstanties is alleen in overeenstemming met de wet.

  1. Nieuwsbrief en reclame
    4.1 Gebruik van gegevens bij registratie voor nieuwsbrieven per e-mail
    Als u zich aanmeldt voor de Fotoservice Nieuwsbrief of registreert voor het verzenden van andere marketingcommunicatie, stemt u ermee in nieuws te ontvangen van FUJIFILM IMAGING PRODUCTS & SOLUTIONS GmbH & Co. KG, Siemensring 1, 47877 Willich en DigiFoto BV, Laan van de Leeuw 18, 7324 BD Apeldoorn, te verkrijgen. We gebruiken de noodzakelijke of afzonderlijke persoonlijke gegevens die door u zijn verstrekt om u onze e-mailnieuwsbrief of andere marketingcommunicatie te sturen zoals overeengekomen. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken en u afmelden voor de nieuwsbrief of andere marketingcommunicatie door ons een bericht te sturen of een speciale opt-outlink in de nieuwsbrief of andere marketingcommunicatie te gebruiken, zonder andere kosten dan de basistariefleveringskosten.

4.2 Gebruik van gegevens voor e-mailreclame zonder abonnement en uw recht om bezwaar aan te tekenen
Als we uw e-mailadres ontvangen in verband met de verkoop van goederen of diensten en u geen bezwaar hebt gemaakt, zijn wij gerechtigd u normale goederen en diensten aan te bieden die vergelijkbaar zijn met die waarvoor u uw e-mailadres gebruikt hebben verworven. U kunt uw toestemming voor elk gebruik van uw e-mailadres op elk gewenst moment intrekken door ons een bericht te sturen of door gebruik te maken van de afmeldlink in onze e-mails zonder andere kosten dan de transmissiekosten van het basistarief.

4.3 Gebruik van gegevens voor adverteren per post en uw recht op bezwaar
We hebben mogelijk het recht om, onder toepasselijk recht, uw voor- en achternaam, postadres en, indien van toepassing, uw titel en academische graad op te slaan en te gebruiken voor reclame die aan u gericht is, met name voor het per post versturen van aanbiedingen en informatie over onze goederen en diensten , U kunt op elk moment bezwaar maken tegen dit gebruik van uw gegevens door ons een bericht te sturen, zonder enige andere kosten dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.

  1. Statistische webtools
    Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde cookies, i. Tekstbestanden die op uw computer zijn opgeslagen en waarmee u het gebruik van onze website kunt analyseren. De informatie die door de cookie wordt gegenereerd, wordt meestal doorgestuurd naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen. Google voldoet aan het privacy-privacybeleid van de EU en de VS en is geregistreerd bij het EU-US privacyschildprogramma van het Amerikaanse ministerie van Handel (voor details en registratie, ga naar www.privacyshield.gov). Als IP-anonimisering echter is geactiveerd op deze website, wordt uw IP-adres vooraf door Google ingekort door leden van de Europese Unie of door andere partijen bij de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verzonden en daar ingekort. Google gebruikt deze informatie namens ons om het gebruik van onze website door u te evalueren, om rapporten over de website-activiteit samen te stellen en om ons andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Let op: we gebruiken de code “ga (‘set’, ‘anonymizeIp’, true);” om de geanonimiseerde verzameling van IP-adressen te garanderen (de zogenaamde IP-masking), die IP-adressen worden ingekort verder verwerkt, kan een directe passagiersrelatie worden uitgesloten.

U kunt het gebruik van cookies op elk moment deactiveren via de instellingen van uw browser. Wij wijzen u er echter op dat als u geen cookies accepteert, u mogelijk niet alle functies van onze website ten volle kunt benutten. Bovendien kunt u voorkomen dat Google de gegevens verzamelt die door de cookies zijn gegenereerd en gerelateerd zijn aan uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres), evenals de verwerking van deze gegevens door Google via de browserplug-in die beschikbaar is via de volgende link. bij het downloaden en installeren van http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Ga voor meer informatie over privacy in verband met Google Analytics naar: http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html .

  1. Gegevensbeveiliging
    DigiFoto neemt redelijke technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om uw persoonlijke informatie tegen misbruik te beschermen en om het verlies van uw gegevens te voorkomen. Uw persoonlijke informatie wordt opgeslagen in een veilige werkomgeving die niet toegankelijk is voor het publiek. Alle persoonlijke informatie die u verstrekt wanneer u registreert of gebruik maakt van gepersonaliseerde diensten, wordt in gecodeerde vorm verzonden om misbruik van de informatie door derden te voorkomen.
  2. Overdracht, uitvoer en verwerking van gegevens buiten de EU en de EER
    Anders dan zoals hierin beschreven, is er geen overdracht aan derden buiten de DigiFoto. Persoonlijke gegevens van gebruikers van onze website buiten de EU en de EER mogen ook worden gedeeld met een FUJIFILM-partner of een niet-EU / EER-leverancier die verantwoordelijk is voor die product- of servicecategorie en de regio.
  3. Externe Links
    Onze website kan links naar andere websites bevatten. Houd er rekening mee dat DigiFoto niet verantwoordelijk is voor de privacypraktijken van deze andere sites. We moedigen onze gebruikers aan hiervan op de hoogte te zijn wanneer ze een van onze websites verlaten en de privacyverklaringen lezen van elke website die persoonlijk identificeerbare informatie verzamelt. Dit privacybeleid is alleen van toepassing op gegevens die op onze websites worden verzameld.
  4. Verdere informatie en contacten, informatie, correcties, blokkering en verwijdering
    U kunt contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming op het volgende contactadres:
    DigiFoto BV, Laan van de Leeuw 18, 7324 BD Apeldoorn

Je hebt over het recht op informatie over de betrokken persoonsgegevens, rectificatie of verwijdering of beperking van de verwerking of een recht op bezwaar tegen de verwerking evenals het recht op gegevensportabiliteit in overeenstemming met de DSGVO en de Duitse wetgeving. Neem contact met ons op per e-mail of per post op het bovenstaande adres.

Je hebt het recht op beroep bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit in overeenstemming met de DSGVO en het Duitse recht, als u van mening dat de verwerking van persoonsgegevens betreffende tegen de DSGVO tegendeel. In het bijzonder kunnen zij hiervoor contact opnemen met de instantie in de EU-lidstaat van hun woonplaats of de plaats van de vermeende inbreuk.

DigiFoto behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen, aan te passen of bij te werken. Als we ervoor kiezen ons privacybeleid te wijzigen, zullen we het gewijzigde privacybeleid publiceren. Bij volgende bezoeken aan onze website, dient u het privacy beleid ten aanzien van eventuele wijzigingen te lezen, omdat het verdere gebruik van onze website uw toestemming vormt voor het gebruik van uw gegevens in overeenstemming met het gewijzigd, aangevuld of bijgewerkt privacybeleid op elk gepubliceerd beoordeling.